LiftScapes

Interieur lift VdVOns nieuwste product LiftScapes, is het ultieme bewijs van onze missie om maatwerk in beeld te leveren. LiftScapes maakt van het nemen van de lift het beleven van een ervaring. Het plaatst namelijk hoogbouw virtueel waar men maar wilt door middel van een computergeanimeerd uitzicht en verheft het lift bezoek tot een liftreis. In 4K resolutie!

 

Een hotel aan de rand van Utrecht met liften alsof je in de Oude Gracht voor de Dom staat. Terwijl de lift je van de kelder naar de 20e verdieping brengt, spring je uit het water van de Oude Gracht, zweef je voor de Dom langs. Vogels vliegen, de wind brengt de bladeren in beweging, het water golft en de aarde beweegt zich onder de zon met dezelfde nauwkeurigheid als de klok van de Dom. Dag en nacht. Zelfs de maanstanden zijn actueel.  Het bestaat, in het nieuwe Van der Valk-hotel in Utrecht.

Verder dan de beperking van werkelijkheid, dus waarom zou je je beperken tot een uitzicht wanneer je ook je corporate story tot uitdrukking kan brengen.

Bezoek de speciale LiftScapes website hier!