Shell

In 2013 zijn onze instructiefilms voor veiligheid op de tankstations, door het Shell hoofdkantoor in Londen, uitgeroepen tot de beste  HSSE (Health, Security, Safety, Environment) wereldwijd. Sinds 2004 verzorgen wij voor verschillende afdelingen van Shell in binnen en buitenland films en fotografie.

Erik de Goederen heeft in eerste instantie met fotografie een basis gelegd voor onze werkrelatie met Shell. Sinsdien produceren wij ook instructiefilms, videoverslagen en business to business  promotiefilms. Erik verzorgt tevens fotografie en kopij voor diverse Shell publicaties. De vertrouwelijke aard van de producties staat ons niet toe fragmenten te openbaren.

 

Joris van Brussel, Shell Marketing Delivery Manager BeNeLux & France: „Ik werk al jaren samen naar volle tevredenheid met Robbert en Erik. Ze helpen ons klanteninzichten en initiatieven te vertalen naar beeld en emotie – waarbij we met name praten over wat we willen bereiken en overbrengen en Robbert en Erik als geen ander in staat zijn om die visie te vertalen naar beeld, geluid en emotie…” (lees meer)